Otäck skada direkt för Premier League-stjärnan

Daniel Kihlström/TT

Uppdaterad 19.57 | Publicerad 16.57

Nottinghams mittfältare Danilo får vård efter en otäck skada i Premier League-premiären hemma mot Bournemouth.

Premier League-säsongen var inte ens sju minuter gammal när Nottinghams mittfältare Danilo skadade sig illa hemma mot Bournemouth.

Brasilianaren gick upp i en nickduell med Antoine Semenyo i mittcirkeln, men landade illa med sin vänsterfot. Lagkamrater och domaren kallade direkt in det medicinska teamet och skynken sattes upp när Danilo fick behandling under närmare sex minuter på planen.

Till slut blev han utburen på bår samtidigt som publiken applåderade. Danilo fördes till sjukhus och enligt nyhetsbyrån AP uppger klubben att han har brutit sin fot.

Chris Wood gav hemmalaget Nottingham ledningen i den 23:e minuten. Den svenske landslagsspelaren Anthony Elanga spelade från start i Nottingham, men blev utbytt efter 54 minuter.

Från bänken fick Elanga se Semenyo kvittera i den 86:e minuten till slutresultatet 1–1.