Dagens namn: Harry, Harriet

Ibrahimovic bakom ny PSG-seger

Uppdaterad 2016-02-04 | Publicerad 2016-02-03

Fotboll. Zlatan Ibrahimovic fortsätter att leverera i klubblaget Paris SG. I ligamötet med Lorient, 3-1, skickade han in sitt 20:e ligamål för säsongen, totalt sitt 95:e i Ligue 1, genom att enkel sätta bredsidan till på Layvin Kurzawas inspel i den 55:e minuten.

Dessförinnan hade den svenske landslagsstjärnan spelat fram till PSG:s 1-0-mål.

Med en liten nätt vrickning hittade Ibrahimovic fram med en boll till Edinson Cavani. Uruguayanen gjorde inget misstag utan placerade kyligt in 1-0-målet bakom målvakten Benjamin Lecomtes.

En ledning som 13 minuter senare blev 1-1 då Raphaël Guerreiros avslut letade sig in i Kevin Trapps nätmaskor.

Men sedan var det Zlatan Ibrahimovic - utbytt efter 71 minuter - som ordnade en ny trea för Paris-klubben. Lavyin Kurzawa fastställde slutresultatet med sitt 3-1-mål.

PSG, som med segern satte nytt ligarekord med 33 raka matcher utan förlust, toppar Ligue 1 med 66 poäng före Monaco på 42 och Niklas Hults Nice på 39.