Hoppa till innehållAftonbladet

Dagens namn: Harry, Harriet

Moderat- organiserade orgier tänk er det

Tänk er

Gunnar Hökmark. Tänk er att han har ett extraknäck. Och så det svåra: tänk er honom naken. För tänk er att extraknäcket består i att organisera lyxiga sexorgier. Och tänk er att han, en mild söndag i juni, talar ut om sina sexorgier i Svenska Dagbladet.

För er

som haft tidig semester och tror att ni missat något är det lika bra att säga det med en gång. Gunnar Hökmark organiserar, såvitt det är känt, inga sexorgier. Det dementeras härmed å det kraftfullaste. Det gör, enligt samstämmiga källor, inte heller Bo Lundgren, Fredrik Reinfeldt eller Gunilla Carlsson. Ingen har sagt det. Jag kan knappt föreställa mig det.

Det är just det som är poängen. För några sjömil västerut är det verklighet.

Dougie Smith är känd bland brittiska konservativa. Han leder tankesmedjan Cchange. Han stammar inte. Det första C:et står för Conservative. Han driver också, sedan några år tillbaka, en organisation som heter Fever Parties.

Fever Parties

samlar unga, rika, vackra människor i tjusiga miljöer. När de kommit in i de tjusiga miljöerna pratar de om spännande saker.

Sjukvårdspolitik, börskurser och konvergenskriterier, till exempel. Därefter tar de av sig sina kläder och kopulerar som kaniner.

50 pund kostar kalaset. Par och ensamma kvinnor är välkomna. Ensamma män göre sig icke besvär.

Vilka som är gäster är en sak mellan de närvarande och arrangörerna.

Men det finns gott om politiker, affärsmän och en och annan tv-personlighet.

En kvinna, som driver ett evenemangsföretag med drottningens Buckingham Palace bland sina kunder, har berättat att hon brukar gå dit. Hon tycker det är trevligt.

Vad drottningen tycker är okänt.

Allt detta

stod att läsa i Sunday Times för ett par veckor sedan. Sedan har det fortsatt. En och annan konservativ tycker att det är genant. Ann Widdecombe, till exempel.

En tongivande dam i övre medelåldern som, likt en gång Britney Spears, hävdar att hon är oskuld.

Andra konservativa är mest roade.

Tidskriften Spectator, vars chefredaktör Boris Johnson också är konservativ parlamentsledamot, passade på att publicera en artikel om ”orgiens betydelse i torypartiets tänkande”.

Ett högst intressant och informativt stycke.

Dougie Smith

själv är inte det minsta generad. Han är övertygad om att hans orgier är till både nytta och nöje för gästerna. Kanske till och med för hans parti. Förändring. Modernisering. Nytänkande. Ja, ni vet.

Häromdagen fick jag ett brev från näringslivets tankesmedja Timbro. Sveriges borgerliga idéspruta. Gunnar Hökmark var med och startade den.

Brevet handlade om liberaliseringen i Afrika.

Kanske borde de ta och bjuda hit Dougie Smith.

Följ ämnen i artikeln