Han jagas för att ha skjutit ihjäl rapparen

Publicerad 2013-02-24

Polisen varnar – beväpnad och farlig för allmänheten

Ammar Harris, 26, pekas ut för mordet på rapparen Kenneth Cherry Jr, 27 – men är fortfarande på fri fot.

Nu varnar polisen allmänheten för att han kan vara beväpnad och farlig.

Mitt i staden, bland kända hotell som Bellagio och Ceasars Palace, sköts rapparen Kenneth Cherry Jr, 27, ihjäl i torsdags. Strax därefter kraschade hans Maserati in i en taxi och en våldsam brand utbröt.

Hittade flyktbilen

Taxichauffören och en passagerare dog och följden blev en masskrock med ytterligare fyra bilar inblandade. Ett vittne beskrev händelsen som tagen ur actionfilmen "Die Hard" – men skytten är fortfarande på fri fot.

Nu har den svarta flyktbilen, en Range Rover, anträffats och polisen har pekat ut en misstänkt gärningsman: 26-årige Ammar Harris.

– Var han befinner sig är inte känt, säger polisen Chris Jones, enligt nyhetsbyrån, och uppger att den svarta Range Rovern hittades vid ett flerfamiljshus bara några kvarter från brottsplatsen.

Dog av skott i bröstet

Harris är sedan tidigare känd av polisen. Han har bland annat gripits för att ha jobbat som hallick, för människorov och sexuellt ofredande.

Polisen har släppt en bild på den tatuerade 26-åringen som nu jagas och gått ut med en varning till allmänheten om att han kan vara beväpnad och farlig, skriver AP.

Obduktionen visar att Kenneth Cherry Jr dog av minst ett skott i bröstet. Taxichauffören Michael Boldon, 62, och passageraren Sandra Sutton-Wasmund, 48, konstaterades ha dött av skador de ådrog sig i kraschen.