Hoppa till innehållAftonbladet

Dagens namn: Magnus, Måns

Märta Stenevi, 48, har gift sig med Peter Johansson, 53: ”Min pojkman”

Uppdaterad 09.49 | Publicerad 08.41

I vintras lämnade Märta Stenevi, 48, rollen som språkrör för miljöpartiet.

Nu har hon gift sig med Peter Johansson, 53.

”Min pojkman, min klippa, min stora kärlek och bäste vän. Nu har vi gift oss, hemma i vår trädgård”, skriver Stenevi på Instagram.

I sju år har det varit Märta och Peter. I helgen bekräftade paret sin kärlek när de gifte sig hemma i trädgården i Malmö.

˝Våra barn sjöng, spelade, läste och var lika självklara i vår vigsel som de är en del av våra kärlekshistoria. Och tillsammans med familj och gamla och nya underbara vänner firade vi allt det som är vi”, skriver Stenevi i ett inlägg på Instagram och fortsätter:

”Kärleken, passionen, allvaret, gemenskapen. Vi är ett hem och vi firade det på det bästa sätt vi kunde tänka oss. Hemma, omgivna av människor vi älskar.”

Vigdes av Gaytenoren

I inlägget syns bilder på Märta med en brudbukett, glada dansade gäster och en trädgård prydd av vimplar. Men också ett oväntat gästspel från Rickard "Gaytenoren" Söderberg, som vigde paret och får ett hjärtligt tack från Stenevi för att han ville manifestera deras kärlek.

Och hon sparar inte på tacken, som även riktas till cateringfirman, bagaren, fotografen, dj:en, barnen och slutligen hennes make:

”Peter, jag älskar dig mer för varje dag, och är lika passionerat förälskad nu som för sju år sen. Mitt hjärta är ditt, ditt hjärta är mitt och nu får jag äntligen kalla dig min man, i alla betydelser av ordet.”

Märta Stenevi avgick som språkrör för Miljöpartiet i vintras.

ANNONS