Dagens namn: Eugen, Eugenia
Det senaste om Bocuse d'Or. Läs nyheter, artiklar och se tv-klipp om Bocuse d'Or på Aftonbladet.se.
abplus LYON. En grundläggande regel: man tävlar inte i tjurfäktning och yoga, heller inte i balett och matlagning. Varför inte?
arrow Jimmi Eriksson: ”Jag är så stolt och glad med vår EM-resa”
arrow Gustav Leonhardt om sin matfilosofi: ”det eleganta i det enkla”
arrow Sebastian Gibrand: ”Jag tycker att vi gjort allt vi kunnat”
arrow Bocuse d’Or: Aftonbladet var med på den sista provlagningen
arrow Se klippet på kockens somriga caprese
arrow Så gör du finalistens busenkla och smakrika paprikamajonnäs
arrow Stjärnkocken Tommy Myllymäki om matsvinn och varför man aldrig ska försöka laga mat som proffsen
arrow Det blev nordiskt på prispallen när världens kocklandslag gjorde upp om vem som är bäst på matlagning.
arrow Stjärnkocken Mathias Dahlgren: ”Vardagsmat behöver inte vara tråkigt”
arrow Efter två brons i Årets kock och att ha representerat Sverige i Bocuse d’Or, gör sig Alexander Sjögren, 39, redo för nästa utmaning – finalen i Årets kock 2019.
arrow Senaste virala sportsnackisarna
arrow – Tack så hemskt mycket! – Vi har haft ett fantastiskt teamwork i gänget och levererat jättebra rätter.
arrow Bocuse d’Or har hållits i Frankrike vartannat år sedan 1987. Totalt har sex svenskar hamnat på pallen i tävlingen, här är några av dem.
arrow Sebastian Gibrand från Sverige är världens näst bästa kock. Med sina kalvracks vann han silver i kock-VM, Bocuse d’Or. Men så har han tränat 16 timmar om dagen i två år.
arrow – Backs! Plates! Gloves! – Yes chef! – You come over here! – Yes chef!
arrow Kocken och kokboksförfattaren Tommy Myllymäki bjuder på fänkål- och musselsoppa ur nya boken Soppa, potage & buljong och…
arrow Årets Kock – SM i professionell matlagning firar 35-årsjubileum i år. 28–29 september avgör finalen vem som ska koras…
arrow Inspirationen kom från svensk sommar – och det räckte till en silvermedalj för Sverige i kock-EM.
arrow Saftig, härlig textur som får det att vattnas i munnen. Kryddkombinationer som överraskar och små smaker som skapar…
arrow Den ikoniska kocken Paul Bocuse har dött, han blev 91 år gammal. Bocuse gjorde sig ett namn efter att ha startat ett…
arrow Matlagning. Med ett krispigt lamm och inbakt kronärtskocka tog Sebastian Gibrand hem segern i årets upplaga av den…
abplus Soliga stranden, turkosa bad, en fet turistattraktion – eller rotselleri kokt i grisblåsa?