En lyftning.

En flygande islänning.

En helvolley.

Den intränade varianten tog Sundsvall till toppen av Superettan.

Sundsvall besegrade Assyriska med 2–1 och petar därmed ner Ljungskile från förstaplatsen i Superettan. Men trots stark offensiv – 15 avslut och 15 hörnor – satt segern långt inne.

En stor anledning till att Giffarna vann var en frisparksvariant efter 36 minuter.

Bollen låg ute till vänster, nästan nere vid hörnflaggan. Spelarna stod i en klump framför mål, men Kevin Walker lyfte bollen snett bakåt.

Variant gav utdelning

Vid straffområdslinjen kom Runar Sigurjonsson framdundrande. Islänningen mötte bollen med ett hopp och någon sorts helvolley i luften. Högerträffen var ren och satt lågt till höger i mål.

Assyriska kvitterade i andra halvlek genom Aziz Corr Nyang innan Kevin Walker avgjorde med ett lågt distansskott, men mest minnesvärt var trots allt första målet.

Sigurjonsson berättar att det var en inövad variant.

– Vi har tränat in den så jag är väldigt glad att det lyckades, säger han till TV Sport.

Islänningen säger att "det är svårt att göra ett sådant mål", men på frågan om det är hans karriärs vackraste har han inget ordentligt svar.

– Det är svårt att avgöra, men jag är nöjd.