Spurs kollaps mot Brighton

Uppdaterad 21.13 | Publicerad 19.25

Spurs gick mot en säker seger.

Då kollapsade man och släppte in tre mål på 22 minuter.

– Det här är den värsta förlusten under min tid i klubben, säger managern Ange Postecoglou.

Brennan Johnson har fått ett stort genombrott den här säsongen och borta mot Brighton levererade den 23-årige yttern igen och gjorde mål för sjätte matchen i rad.

När James Maddison sedan ökade på till 2–0 i den 37:e minuten, såg Tottenham ut att gå mot en enkel seger.

Men så blev det alltså inte.

Jättekollaps

I andra halvlek rasade man ihop som ett korthus.

Yankuba Minteh gjorde 2–1 i den 48:e minuten, Georginio Rutter kvitterade i den 58:e och Danny Welbeck fullbordade vändningen till 3–2 i den 66:e minuten.

– Det som hände i andra halvlek är oacceptabelt. Jag är väldigt irriterad, säger Tottenhams manager Ange Postecoglou.