Kämpar för överlevnad i ligan

Sebastian Larsson, Sunderland.

Sunderlands kräftgång i Premier League fortsätter.

På söndagen föll laget mot Norwich och Sebastian Larssons gäng är nu definitivt indragna i bottenstriden.

Norwich vann matchen med 2-1 efter en stabil första halvlek, men det var Sunderland som fick matchens bästa chans.

Craig Gardner hade redan bombat in ett reduceringsmål när han tog sats igen och smällde iväg en frispark i raketfart.

Bollen letade sig genom muren och tog i Norwich-stolpen innan den damp ner framför mittbacken Matthew Kilgallon, som fick öppet mål – men missade.

Symptomatiskt för ett lag som har haft otroligt svårt att producera i anfallsspelet.

Satte press

Under slutet av den andra halvleken bjöd Sunderland på, för säsongen ovanligt, fint spel och satte rejäl press på Norwich.

Men ”kanariefåglarna” klarade sig precis och kliver upp på tolfte plats i Premier League och skuggar bland annat Liverpool i tabellen.

Sunderland lever vidare precis ovanför strecket med 13 poäng, bara en poäng före Southampton på nedflyttningsplats.