Kungen och Chris i möte om bröllopet

Publicerad 2013-02-26

Flög in från London – stannar hela veckan

Kungen, Chris O'Neill och prinsessan Madeleine sitter just nu i möte på Stockholms slott om sommarens bröllop, skriver Expressen.

Enligt Expressen ska Chris O'Neill ha flugit till Stockholm från London sent i går kväll för att medverka i ett planeringsmöte inför bröllopet i Slottskyrkan 8 juni. Han och prinsessan Madeleine anlände till slottet strax innan klockan nio i morse.

– Chris är i Sverige med Madeleine och de stannar här veckan ut. De kommer självklart arbeta med planeringen av bröllopet, säger Bertil Ternert, hovets informationschef, till Aftonbladet.

”Lägger ut när det blir viktigt”

Expressen uppger att kungen ska ha varit mån om Chris O'Neills deltagande i planeringen och att all planering ska göras klar i dag.

– Så vitt jag vet kommer vi inte lägga ut någon ny information kring bröllopet under dagen. Men när vi väl lägger ut något så kommer den informationen vara riktig, säger Bertil Ternert.

Carl Philip – best man?

Han förnekar dock att prins Carl Philip ska vara best man på bröllopet.

– Det har påståtts i media att prins Carl Philip ska vara best man på prinsessan Madeleines och Chris O'Neills bröllop. Prinsen känner inte igen sig i den beskrivningen. Så det är alltså inte aktuellt.

Texten uppdateras.