TÄVLING: Värsta vädret vinner!

Uppdaterad 2011-07-06 | Publicerad 2011-06-25

Vinn en drömresa på din regniga semesterbild

Alla talar om vädret, men inget gör nåt åt det.

Utom vi.

I sommar ger Aftonbladet och Fritidsresor dig chansen att vinna drömresor till solen för upp till 60 000 kronor.

Prisbelönt paraply från Senz i tröstpris.

Även om Aftonbladet erbjuder Sveriges bästa väder, med två sidor extra vädermaterial varje dag, kommer vissa dagar under sommaren att regna bort.

Så är det bara.

Men sommarens värsta regndag kan bli din biljett till en drömsemester. Varje vecka under hela sommaren kommer Aftonbladet och Fritidsresor att belöna läsarnas värsta väderbilder med presentkort på resor för 5000 kronor.

Vinner Thailandsresa

Av de åtta veckovinnarna kommer Aftonbladets jury att rösta fram den absolut värsta sommarbilden. Vinnaren belönas med en Thailandsresa för två värd sammanlagt 60 000 kronor.

Storvinsten i augusti

Varje veckas vinnare publiceras i Aftonbladets pappersupplaga på fredagar.

Men inte nog med det: de tävlingsbilder som publiceras i tidningen eller på nätet men inte vinner ersätts med ett stormsäkert paraply från Senz.

Paraplyets form påminner om en fladdermusvinge och gör det extremt vindtåligt. I tester har det klarat upp till 28 meter per sekund utan att kollapsa. Gränsen för storm går vid 24,5 meter per sekund.

Tävlingen pågår fram till den 19 augusti. Den slutliga vinnaren publiceras i Aftonbladets pappersupplaga lördag den 20 augusti.

Vinsterna betalas ut i början av september och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Aftonbladet

Följ ämnen i artikeln