Testa vår nya mobilapp!

Publicerad 2013-02-17

Vill du testa Aftonbladets nya mobilapp?

Då har du chansen!

På måndag kan du smygtitta på den på Stockholms centralstation.

Den nya mobilappen är fortfarande under utveckling och kommer släppas i slutet av mars men redan på måndag kan du vara med och testa den.

– Vi vill visa appen för läsarna, få synpunkter och bolla idéer. Vårt mobilteam kommer finnas på plats på centralen mellan 8 och 17 för att låta läsarna smygtitta, säger Lena Widman, redaktionell mobilchef.

Mer användarvänlig

Aftonbladets mobil-app har fått en helt ny, mer användarvänlig, design som ska göra det lättare för läsarna att få en bättre överblick. Dessutom ska man enklare kunna hitta olika nyheter och avdelningar.

– Läsarna kommer också märka att sajten uppdateras snabbare och att bilderna har bättre kvalitet. En annan nyhet är att det ska bli lättare att dela nyheter i sociala medier.

Högre krav

Eftersom allt fler läser Aftonbladet på mobilen ställer det högre krav på tjänsten.

– Det är till Aftonbladet som läsarna vänder sig vid stora nyhetshändelser - vi har i dag 2,5 miljoner unika läsare i veckan och då är det viktigt att alla kan följa allt som händer på ett så bra sätt som möjligt, säger Lena Widman.

På centralen kommer man även kunna smygtitta på Aftonbladets nya tv-plattform, som släpps om ungefär tio dagar, där all rörlig bild kommer samlas.