E-Type: Allting är bara lögner

Publicerad 2012-06-15

Stjärnan rasar mot romansryktet med Filippa Reinfeldt: Är kriminellt

Tidningen Se & Hör pekar ut E-Type som ­Filippa ­Reinfeldts nya ­kärlek.

Men uppgifterna ­dementeras från bådas ­sida.

– Vi har inte ens setts på 26 år. Jag är riktigt upprörd, säger Martin ­”E-Type” Eriksson till ­Aftonbladet.

Tidningen Se & Hör skriver att det var kärleken till artisten Martin ”E-Type” Eriksson som fick Filippa att lämna maken Fredrik Reinfeldt.

Och att de nu har inlett ett förhållande.

– Min första reaktion när jag hörde om det här var att jag skrattade högt för mig själv. Men sedan gick jag och köpte tidningen, och då fastnade skrattet i halsen. Jag blev riktigt upprörd, ­säger Martin ­Eriksson.

Växte upp ihop

Även Filippa Reinfeldts pressekreterare, Gustaf Stenlund, dementerar det påstådda förhållandet.

– Det stämmer inte alls, säger han till ­Aftonbladet.

Martin Eriksson och ­Filippa Reinfeldt är uppväxta i samma område i Bromma. Martin Eriksson har ­tidigare berättat för Aftonbladet att de två gick till en skoldans tillsammans en gång i tiden.

Men enligt honom har de inte träffats över huvud ­taget på 26 år.

– Se & Hör har helt fabulerat ihop det här. Ska jag vara anledningen till att de har skiljt sig? Det är helt sinnessjukt. Jag dementerar inte det här för att jag ­inte skulle stå för det, ­Filippa är en förtjusande kvinna. Jag dementerar det för att det är ren lögn och för respekten för alla ­inblandades familjer och barn, säger Martin Eriksson.

Har vänner på Se & Hör

Han menar att han själv har valt att bli en känd person och att han är van vid branschen.

– Man får skriva om ­kändisar och jag brukar ­inte bli så förvånad. Men här har de in i detalj skrivit om hur vi ska ha setts tillsammans, säger Martin ­Eriksson.

– Det är lögn, lögn, lögn och på gränsen till ­kriminellt. Jag har ju till och med vänner som jobbar för Se & Hör som känner mig och vet att detta inte är sant. Var det såhär det var tänkt med tryckfriheten?