Dagens namn: Mikael, Mikaela
arrow Gör det själv! Att lägga in sill är både enkelt och gott. Ättiksströmming eller strömmingslåda är inte heller fel.
arrow Jag undrar vad skillnaden mellan ofiltrerad och filtrerad öl är. Jag tycker att den ofiltrerade är mycket godare men har…
arrow Riktigt krämig fänkålsrisotto
arrow Hjälp! Vad kan jag bjuda för vin till en tomatsoppa? Rött, Vitt, eller Öl. Tacksam för svar snarast! /Molle
arrow Hej, Jag har hört någonstans att det inte skulle vara så bra att använda olivolja till stekning av mat, utan att…
arrow Hej, vi är tolv gubbar som lagar mat varje månad. Vi ska nu vid årsavslutningen bjuda våra damer och ska då ha…
arrow Hej Jon! Jag har nydligen skjutit en fasan och tänkte bjuda min flickvän på brösten.
arrow Hur lagar man bäst till ungtupp? Jag vill helst tillaga den hel. Vilka är klassiska tillbehör till denna fågel?
arrow Hej! Eftersom min man lider av en svår migrän som utlöses direkt av små mängder rödvin har vi fått avstå detta.
arrow Hej Jon! Skall laga mat för 20 personer och undrar hur man kan koka ris i en långpanna i ugnen? Mvh Anders
arrow Det salta köttet gör sig riktigt bra med sötma från lök och syra från picklade senapsfrön.
arrow Hej Jon! Har sökt med ljus och lykta efter recept på kokning av räkor. Mitt hopp står till dej. Gittan.
arrow Hej! Har en ”gammal hederlig” ekplanka för plankstek som jag köpt på loppis, har försökt hitta recept i mina gamla…
arrow Jag och min käre kusin tvistar om mängden alkohol i en 50 cl 5,5 procentig öl.
arrow Hej Jon! Jag är väldigt förtjust i kinesisk mat, och då framför allt chop suey rätter.
arrow Hej! Jag ska bjuda på fondue och skulle vilja ha tips på ett gott rött vin att dricka till.
arrow Hej, Vilket dessertvin passar bäst till vaniljglass med varm hjortronsylt? Hälsningar Marit
arrow Sugna på kyckling? Vi bjuder på tre enkla kryddiga grytor att samlas kring i höstmörkret.
arrow Hur gör man ett gott persiljesmör? Ragnar
arrow Har en flaska årgångsglögg från 03 kvar. Undrar hur länge man kan spara glögg utan att det blir dåligt. Björn
arrow Hej Jon Jag skall laga gåsmiddag till 7 personer. Hur gör jag en god buljong på skrovet?
arrow En frityrsmet som är enkel att göra och passar till allt som blir gott friterat.
<
1
...
81
82
83
86
>