Dagens namn: Dagmar, Rigmor
Det senaste om Köttrecept. Läs nyheter, artiklar och se tv-klipp om Köttrecept på Aftonbladet.se.
arrow Hemligheten bakom den perfekta boeuf bourguignon – så lyckas du med denna franska klassiker! Kocken Marion Ringborg bjuder på ett autentiskt recept på boeuf bourguignon, där nötkött, rödvin och mustiga smaker får koka långsamt till perfektion. Lär dig hur du gör den klassiska franska grytan som imponerar varje gång.
arrow I detta avsnittet tipsar Catarina om personliga favoriträtter till dejtkvällen och hur man skämmer bort både sig själv och sin partner. Det blir en asiatisk twist på toast skagen och oxfilé tournedos med pepparsås, vitlöksfrästa haricot verts och krispiga shoestrings.
arrow Det vankas avslutningsfest i det sista avsnittet av Sommargrillen. Då slår Tina på stort och grillar flankstek som serveras med grillad spetskål och sommarens godaste dipsåser. Tänd grillen och låt festen börja!
arrow I den här serien kommer vi hem till Catarinas kök där hon visar hur man enkelt sätter guldkant på vardagen och delar med sig av sina bästa knep. Allt för att du ska lyckas få till det där lilla extra som får gästerna att aldrig vilja gå hem
arrow Fabian visar alla sina tips och tricks hur man får till en riktigt härlig fläskkotlett. Vi får även träffa den före detta schlagerkungen Fredrik som lämnat stan och sadlat om till grisbonde på Gotland.
arrow Frasig schnitzel kan vara de godaste som finns, här får du en ännu bättre variant med parmesankräm och rostad potatis, lyxa till de i vardagen med Amandas toppenrätt!
arrow I det här avsnittet visar Anja hur hon charmade juryn i Sveriges Mästerkock. Hon lagar sin farmors saftiga och goda dumplings.
arrow Tiktok stjärnan Albin Skogås lagar en riktigt enkel vardagsfavorit, hans mammas recept på en busenkel lövbiffsgryta med ris!
clock 45 min
arrow Rör ihop ett riktigt smakrikt smör med färska kryddor och bakad vitlök.
arrow Så sätter du extra piff på vitlökssmöret
arrow I femte delen av Godares Köttskola guidar fredagskocken Mattias Larsson till rätt val av fläskkött.
arrow Kocken Mattias Larsson lär ut hur du väljer rätt fläskkött till olika rätter.
arrow I första delen av Godares köttskola går vi igenom de tre viktigaste sakerna att hålla koll på för att hitta det bästa köttet.
clock 1 h
arrow Bjud på en riktig brakmiddag med krispig potatis, mör biff och en riktigt läcker sås.
clock 1 h 40 min
arrow Bjud på en riktig brakmiddag med lyxig oxfilé och goda tillbehör.
clock 1 h 30 min
arrow De här grillspetten får härlig smak av timjan, vitlök, ingefära och tamarind och serveras med en fräsch koriander- och limesås.
arrow Filip Poon tipsar om hur du lyckas med biff oh hasselbackspotatis
clock 2 h 20 min
arrow Krämig och god serveras den med ris och hackad, färsk koriander.
clock 1 h 15 min
arrow Markiz Tainton: Gör det här innan du steker köttet
arrow Ayla Canpunars recept med rödkålssallad och silverlök.
arrow Kocken Mattias Larsson visar hur du lyckas extra bra med klassiska rätten
clock 30 min
arrow Läcker variant av tacos som är väl värd att testa.
arrow När du kokar lövbiffen i tomatsåsen blir den otroligt mör och mjuk.
arrow Jägarna testar tillagningen och vinerna som passar till maten
clock
arrow En förrätt med goda tillbehör som både syrad och friterad lök.
arrow Krydda upp det svenska viltköttet med asiatiska smaker.
1
2
>