Dagens namn: Mikael, Mikaela
clock 30 min
arrow Nästan som churros fast mycket enklare att göra.
arrow Kommunal mat – bok med klimatsmarta recept
clock 40 min
arrow En riktigt enkel och mumsig rätt med dillstuvad lax.
arrow Klimatsmart och gott, de här frasiga bitarna serveras med en smakrik sås.
arrow Snabb och god soppa.
clock 45 min
arrow Snygg, god och klimatsmart – den här rödbetsburgaren har allt.
arrow Kålpudding med sojafärs. Klassisk rätt i vegetarisk tappning. Recept från äldreboendet Kärråkra i Eslöv.
arrow Aftonbladets matskribent Jon Hansson summerar 2020 och blickar framåt
arrow Passa på att rosta lite extra blomkål och kyckling när du ändå är i farten, så har du rester till en sallad eller…
arrow Zero-waste-författaren om konsten att använda spill, spad och kanter
arrow Mångsidiga grönsaken som passar både till pasta, sallad och i smoothie.
arrow Vegobloggaren Gustav Johansson ger sina bästa tips och recept för det växtbaserade julbordet.
arrow Fänkålsdillen har en ännu tydligare ton av anis och är också jättegod att grava lax med.
clock 50 min
arrow Sött och beskt i en perfekt balans. Här bildar smakerna ett helt fyrverkeri.
clock 20 min
arrow Det låter helt galet men är otroligt gott. Ät som mellis eller varför inte som dessert.
clock 1 h
arrow Baka spetskålen i ugn. Enkelt recept med mängder av härliga smaker.
arrow Pärlgryn är ett gott och roligt alternativ till couscous, bulgur eller matvete.
arrow När julborden ställdes in stod Mikael Jidenholm med 150 ton osåld grönkål. Det blev startskottet för en hel grönkålsrörelse.
clock 5 min
arrow Gör glass av bruna bananer och överbliven gröt, det är godare än man tror.
arrow Sveriges bästa macka är korad. Bagaren Gabriel Olsson hade falafelrullen som förebild.
arrow ”Vi kan laga fler rätter nu med de här smakrika kryddorna”
clock 1 h 30 min
arrow Ingefära, torkad röd chili, kanelstänger, stjärnanis och fänkålsfrön.
arrow Influencern Sofia Wood hatade vintern. Nu har hon skrivit kokboken ”Vinter hos Wood” – och helt ändrat uppfattning.
arrow Stjärnkocken Tommy Myllymäki om matsvinn och varför man aldrig ska försöka laga mat som proffsen
arrow En variant på kokt torsk med äggsås – men med helt annan feeling.
arrow Fläsksida är den detalj av grisen som kocken Tommy Myllymäki gillar mest.
<
1
...
6
7
8
19
>