I måndags fick han pris på Fifa-galan.

Dagen efter var Zlatan Ibrahimovic tillbaka på planen.

Men svensken blev utbytt i halvtid när PSG blev klart för semifinal i ligacupen.

– Jag var sliten och kände mig inte hundra procent, säger Zlatan.

Zlatan Ibrahimovic fick pris för årets mål på Fifas Ballon d'Or-gala i måndags. Redan dagen efter var han tillbaka på planen när PSG mötte Bordeaux i franska ligacupens kvartsfinal.

Ibrahimovic spelade från start och hade en boll inne i den första halvleken, men dömdes bort för offside. I stället kunde Javier Pastore ge PSG ledningen precis före pausvilan.

Zlatan byttes dock ut i halvtid till förmån för Edison Cavani.

– I dag var jag sliten och kände mig inte hundra procent, säger Ibrahimovic i sin app "Zlatan Unplugged".

Bara minuter senare kom kvitteringsmålet efter att Adrien Rabiot slarvat bort bollen.

Fick revansch

Rabio fick dock revansch när han satte 2-1 i den 86:e minuten. Två minuter senare ökade Blaise Matuidi på till 3-1.

PSG, som åkt ur cupen i kvartsfinal de fem senaste åren, kunde därmed bryta den trista sviten och ta sig vidare till semifinal.

– Vi vinner matchen och det var det viktigaste. Det var en svårspelad plan, men nu är vi i semifinal och det var det vi ville få ut av matchen. vi närmar oss ett av de mål vi har för säsongen, säger Zlatan.