Dagens namn: Frans, Frank

Dubbla tavlorna höll på att sänka Djurgården

Publicerad 2024-10-03 22.53

Oscar Jansson, 33, stod för dubbla tavlor mot Lask.

Trots detta kunde Djurgården komma tillbaka och räddade 2–2 tack vare Tokmac Nguens succéinhopp.

– Nej, nej, nej, utbrast Kevin Walker i Disney+.

Det var sannerligen inte Oscar Janssons bästa kväll mellan stolparna.

Den 33-årige målvakten, som värvades in sent i somras, fick chansen i Europa Conference League borta mot Lask från Linz.

Han kom snett på en utrusning efter 26 minuter när Valon Berisha kunde ge hemmalaget ledningen.

Poängräddare

I upptakten på den andra halvleken upprepade sig historien. Jansson missbedömde Florian Fleckers löpning och hamnade helt snett.

– Nej, nej, nej, utbrast experten Kevin Walker i Disney+.

Trots underläge 2–0 kom stockholmarna tillbaka.

August Priske reducerade i 57:e och tre minuter senare släpptes Tokmac Nguen in på planen. Efter bara fem minuter kunde han kvittera med ett placerat skott.

Matchen slutade 2–2 i den första Europamatchen för Djurgården.

– De gör två mål på två slumpartade situationer. Vi känner att vi är fan så mycket bättre än dem. Det är en jävla moral att komma tillbaka och vi är någonstans närmast att ta tre poäng, säger Magnus Eriksson.