Galen start – Wales satte två mål direkt

Publicerad 2024-09-09 21.15

Wales fick en bra start på kvällens Nations League-match.

Efter 148 sekunder hade Wales gjort två mål borta mot Montenegro.

Wales spelare lär vara vana vid regn från de brittiska öarna och de verkade inte ha något emot att himlen öppnade sig över Gradskistadion i Nikšić under måndagskvällen.

Efter 37 sekunders spel studsade bollen rätt för Kieffer Moore som tryckte in 0–1-målet för bortalaget.

Efter 2 minuter och 28 sekunder skickade Harry Wilson in 0–2-målet från distans.

Profilens första seger

Den blixtrande walesiska starten räckte till tre poäng, även om Montenegro reducerade i andra halvlek.

Wales seger var den första sedan tidigare Liverpool-profilen Craig Bellamy tog över som förbundskapten.

Wales och Montenegro spelar i Nations Leagues B-division, i samma grupp som Turkiet och Island. Turkiet besegrade Island med 3–1 under måndagskvällen och toppar gruppen på fyra poäng tillsammans med Wales.