Oavgjort i hett Madridderby

Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2007-02-24

Men Torres fick göra sitt första mål mot Real

Fernando Torres klappas om efter sitt 1–0-mål.

Atlético jagade sin första seger mot Real det här årtusendet i ett glödhett Madridderby.

Men man fick nöja sig med en poäng trots mängder av chanser i en match som slutade 1–1,

Atleticó tog ledningen redan efter elva minuter när Fernando Torres elegant rullade bollen förbi Casilias i Real-målet.

Det var faktiskt El Niños första mål någonsin i ett Madridderby, men det räckte inte till seger den här gången.

Atlético hade ytterligare en boll i mål, men Perreas nick dömdes bort för offside.

Real kvitterade i andra halvlek genom Higuain, och såg då ut att ta över matchen.

Men Atlético kom tillbaka och var i slutet närmast att vinna matchen. Framförallt efter att Fabio Cannavaro blivit utvisad efter sitt andra gula kort skapade man åtskilliga heta chanser.

Men Real redde ut stormen och håller undan för lokalkunkurrenten på tredje plats i ligan.

Och Atlético, som inte vunnit ett derby sedan 1999, får vänta ytterligare ett tag.