PSG hade 26 matcher utan förlust.

Men nu är sviten bruten.

Trots flera jättelägen föll Zlatan Ibrahimovics mannar mot Evian.

– Det var en väckarklocka för oss, säger Zlatan till L'Equipe.

Paris Saint-Germain var som enda lag obesegrat i Ligue 1 inför mötet med 16:e placerade Evian. Men efter 26 matcher utan förlust bröts sviten på bortaplan.

PSG hade flera jättelägen i den första halvleken. Edison Cavani hade de flesta. Men PSG-stjärnan fick aldrig in bollen. PSG fortsatte att skapa chanser, men i stället för ett ledningsmål kom kallduschen. Clarck N'Sikulu kontrade in 1-0 till hemmalaget med kvarten kvar att spela och satte rejäl press på serieledarna.

Leder ligan

PSG öste på framåt och i den 86:e minuten fick Javier Pastore chansen att kvittera två gånger om. På det andra försöket var han helt fri efter att Zlatan Ibrahimovic chippat fram bollen. Men Pastores nick var alldeles för tam.

I stället kunde Modou Sougou kontra in 2-0 i anfallet efter och skrällsegern var ett faktum.

– Vi kommer inte alls upp i vår nivå. Ingen bra match alls från vår sida, säger Zlatan i sin app.

PSG hade inte förlorat sedan den 17 april, också då mot Evian på bortaplan.

– Vi har inte svårt mot just Evian, men vi missade alldeles för många chanser i kväll. Det gäller att komma tillbaka starkt efter en förlust så förhoppningsvis gör vi det, säger Zlatan.

PSG leder fortfarande ligan, en poäng före Lille.