Dagens namn: Birgitta, Britta

Bara en poäng för Barcelona

Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2006-12-22

Barcelona fick nöja sig med oavgjort, 1–1, i kvällens hemmamatch mot Atletico Madrid.

Barcelona tog ledningen i den första halvlekens 41:a minut genom Ronaldinho. Brasilianaren skruvade mycket snyggt in en frispark bakom en chanslös Madridmålvakt. Målet var Ronaldinhos tolfte för säsongen.

Kvitteringen kom kvarten in i andra halvlek. Ett fint Atleticoanfall avslutades med en djupledsboll till Kun Anüero som avslutade med en lätt lyftning i bortre hörnet.

Efter kvitteringsmålet var det i stort sett bara ett lag på banan. Barcelona pressade på hårt för ett segermål, men lyckades inte denna kväll.

Glada över resultatet var säkert också alla anhängare till Real Madrid och Sevilla som kämpar i toppen av La Liga med Barcelona.

Sportbladet.se (websport@aftonbladet.se)