Dagens namn: Frans, Frank

Real Madrid vann

Publicerad 2016-08-28

Fotboll. Real Madrid har inlett säsongen med två segrar i ligan. På lördagen var det John Guidetti och Celta Vigo som kom på besök och man lyckades freda sitt mål ända till 60:e minuten. Då gjorde Álvaro Morata 1-0. Men bara sju minuter senare spelade Guidetti fram till Fabián Orellana som kvitterade.

Dock kunde Real Madrid återta ledningen när Toni Kroos satte segermålet via stolpen till 2-1.

Apropå Guidetti, nu får svensken hårdare konkurrens om anfallspositionen. Efter matchen meddelade Celta Vigo att man köpt Giuseppe Rossi från Fiorentina.

Nykomlingen Leganés har imponerat i starten av säsongen. Seger i första matchen mot Celta Vigo och när Champions League-finalisten Atlético Madrid kom på besök lyckades man ta en poäng i en mållös match.

Valencia åkte på ännu en förlust, den här gången borta mot Eibar som vann med 1-0.