Oavgjort för Guidettis Celta Vigo

Uppdaterad 2016-03-03 | Publicerad 2016-03-02

Fotboll. John Guidetti fick på nytt chansen från start i Celta Vigo. Men varken den svenska landslagsanfallaren eller någon av hans medspelare lyckades göra mål i La Liga-mötet med Villarreal.

Guidetti var iblandad i mycket och hade även en fin möjlighet i första halvlek men stoppades då av målvakten Alphonse Areola. 23-åringen byttes ut i den 69:e minuten.

Mål blev det däremot i Bilbaos hemmamöte med La Coruna. Aritz Aduriz stod för tre av målen i 4-1-segern. Valencia vände 0-1 till 2-1 borta mot Malaga och Sevilla fick 1-0 hemma mot Eibar. Real Madrid vann med 3-1 bort mot Levante.

John Guidettis Celta Vigo ligger på sjätte plats i den spanska toppfotbollen. Barcelona toppar före Atletico Madrid och Real Madrid.