Dagens namn: Birgitta, Britta

Hammarby vände mot Ljungskile

Publicerad 2016-02-29

Fotboll. Hammarby fick rena mardrömsstarten mot Ljungskile i hemmamötet i svenska cupen på måndagen. Men till slut blev det seger med 4-2 och ett utmärkt läge att gå vidare till kvartsfinal från grupp 6.

Det hade bara gått tre minuter innan Jacob Olsson och Tim Nilsen hade gjort 2-0 till Ljungskile inför alla Hammarbyanhängare på Tele2 Arena.

Erik Israelsson reducerade i första halvlekens sista minut och i den andra tog Hammarby över. Kennedy Bakircioglu, straff i 72:a minuten, Alexssander de Azeredo, från nära håll i 82:a, och Imad Khalili, långskott i 89:e, såg till att det blev seger.

Hammarby toppar därmed gruppen inför sista omgången. Där väntar Djurgården, som måste vinna för att gå vidare. Hittills poänglösa Ljungskile har Syrianska hemma.