Aftonbladet

Dagens namn: Stella, Estelle

Minst 100 000 i jackpott

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-06-01

Nypremiär av populärt Bingospel

Nu har du chans att vinna minst 100 000 kronor på Glitterbingo. Nu startar svenskaspel.se upp en ny omgång av det populära spelet.

Måndagen den 2 juni startar svenskaspel.se upp en ny omgång av populära Glitterbingo. Jackpotten startar på 100 000 kronor – och eftersom spelet är så omtyckt finns möjligheten att den växer mycket fort! 40 procent av din insats går direkt till att bygga upp jackpotten. Går jackpotten ut börjar spelet om med en ny jackpott på 100 000 kronor.

Glitterbingo pågår till den 15 juni. Spelet är öppet från 07.00-01.00, varje dag. En bricka kostar 15 kronor och du väljer själv hur många brickor du vill delta med.

Väljer du att spela med fler brickor kan du med fördel välja att datorn ska automarkera dina siffror. Då kryssar du i rutan ”Automarkering” som ligger precis ovanför ”Bingo-knappen”. Skulle du missa att klicka på ”Bingo-knappen” om du får Bingo känner datorn av detta. Du riskerar alltså aldrig att missa en vinst.

Glitterbingo är ett klassiskt Bingospel där du spelar mot andra. Här gäller det att få Bingo först. Den eller de som får Bingo först tar hem hela vinstpotten. Bingo får du om du får ennvågrätt rad på en bricka.

För att vinna jackpotten, som alltid är minst 100 000 kronor, på Glitterbingo gäller det att få Bingo inom nio dragna nummer.

Tävla i chatten

Varje kväll är det dessutom tävlingar i chatten. Mellan 18.00 och 22.00 har du chans att vinna glittriga priser i form av presentkort från Guldfynd.

Som vanligt är det kunskapsfrågor som gäller och det är chattvärdarna som håller i tävlingarna. Så den som är allmänbildad är definitivt med i matchen.

Vill du veta mer om hur Glitterbingo fungerar kan du klicka på fliken ”Spelguide” då du är inne i Bingoportalen.