Aftonbladet

Dagens namn: Stella, Estelle

Sista chansen att bestämma

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-12-12

Vad vill du ska hända på BingoLive

Vad vill du tävla om och vilka kunskapsfrågor passar dig bäst? Det kan du vara med och bestämma. I helgen är det slutspurt för Du bestämmer-kampanjen.

Måndagen den 24 november startade en unik satsning på BingoLive på svenskaspel.se. Spelarna har fått bestämma vad som ska hända På BingoLive. Genom omröstningar har spelarna valt vilket spel som ska starta, vilka vinster som ska tävlas ut och vilket tema chattfrågorna ska ha.

I helgen är det sista chansen att göra din röst extra hörd – för denna gång.

Den sista spelomröstningen avgjordes onsdagen den 10 december. Då vann Nian över Glitterbingo med 75 procent av spelarnas röster.

Fyra omröstningar kvar

På lucia, den 13 december, kan du rösta om vad du vill vinna i chattävlingen. En espressomaskin eller en årsförbrukning på kaffe? Är du sugen på något av detta vore det ju bra om tävlingsfrågorna passade just dig. Som tur är kan du ju vara med och bestämma även detta. Du kan välja mellan teknik oh vetenskap eller Sverige.

Söndagen den 14 december är alltså sista chansen för denna gång att vara med och påverka innehållet på BingoLive. I dag kan du välja om du vill tävla om en ljusstake eller en filt. Båda passar utmärkt till mörkare och kyligare vinterdagar. Kvällen chattema är kultur eller geografi. Vilket passar dig bäst?

Omröstningarna sker vanligtvis på startsidan på BingoLive. Så håll utkik för att just du ska kunna vara med och påverka!

Testa Bingo på
aftonbladet.se