Aftonbladet

Dagens namn: Stella, Estelle

Du bestämmer!

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-11-24

Unik satsning på BingoLive

BingoLive på svenskaspel.se tar Bingo till nya nivåer hela tiden. Måndagen den 24 november startar en helt ny satsning. Och det är du som spelare som bestämmer.

– Det blir Bingo på spelarnas villkor, säger Nicole Melleroth, projektledare för BingoLive på svenskaspel.se.

Sedan den 15 september spelar du nya BingoLive på svenskaspel.se. BingoLive utvecklas hela tiden och nu får ordet Live en helt ny innerbörd.

Från måndagen den 24 november till söndagen den 14 december är det du som spelare som bestämmer innehållet på Bingosajten.

– Konceptet i sig är helt unikt. Vi ska vara så live som möjligt och då ska självklart spelarna kunna vara med och påverka, säger Nicole Melleroth.

Rösta om spel, chattfrågor och vinster

Varje dag kommer det att ske omröstningar på startsidan på svenskaspel.se. Under olika tidpunkter kommer spelarna att kunna rösta om vilket Bingospel de helst vill spela, vilka frågor de vill ha i kvällens chattävlingar. Och dessutom – bestämma vilka vinster som ska tävlas ut i chatten.

I varje omröstning kommer det att finnas två alternativ att välja mellan. Bingospelen som dyker upp i omröstningarna är både gamla favoriter och nykomlingar. Som priser i chattävlingarna, där du själv bestämt innehållet, kommer du att kunna rösta fram allt från choklad till mopeder och hotellnätter.

Du kan själv följa ställningen i stapeldiagram som uppdateras kontinuerligt på startsidan på BingoLive. Resultatet redovisas direkt när omröstningen är avslutad. Chattävlingarna hittar du i det spel som vunnit dagens omröstning.

Just nu kan du rösta på vad det ska vara för tema i kvällens chattävling. ”Med X genom Europa” eller ”Ord med bokstaven Z”. Kvällen chattävling kommer att äga rum i Glitterbingo som öppnar klockan 19.00. Priserna i chattävlingen röstade spelarna fram igår. Slaget stod mellan en EU-moppe och två cyklar. Segrade gjorde EU-moppen.

Självklart kan du vara med och rösta varje dag. Men bara en gång per omröstning. Fullständig demokrati råder och det är majoriteten som bestämmer!

Missa inte denna unika chans att påverka och förbättra din spelupplevelse.