Aftonbladet

Dagens namn: Stella, Estelle

Dagens vinnare på Tv-Triss

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-01-08

Bengt-Arne Larsson vann 100 000 kronor

Måndagen den 26 januari vann Bengt-Arne Larsson 100 000 kronor på Tv-Triss. En badrumsrenovering står först på tur.

Måndag 26 januari 2008

Bengt-Arne Larsson från Kil inledde veckan med ett besök i TV4-studion. På Tv-Triss vann han 100 000 kronor.

Bengt-Arne Larsson är 80 år och pensionär. Tidigare tillbringade han många år till sjöss som sjökapten. Nu har han oftas fast mark under fötterna. Mesta tiden går till att ta hand om sitt och särbons hem. Det blir en hel del jobb eftersom båda bor i villa.

Dagens vinst kommer först och främst gå till att renovera badrummen, båda hos sig själv och hos särbon. Bengt-Arne Larsson drömmer även om att kunna åka tillbaka till Australien, där han var som ung.

Söndag 25 januari 2008

Dag Larsson avslutade vecka 4 med att vinna en halv miljon kronor då han skrapade Tv-Triss.

Dag Larsson är 54 år och bor i Varberg. Han jobbar med personalfrågor på sjukhuset i Varberg

Tidigare har han spelat fotboll men har nu lagt de skorna på hyllan. Nu är det golf och skidåkning som gäller istället. Han tycker även om att läsa, gärna historiska böcker.

För dagens vinst vill Dag Larsson bland annat åka tillbaka till Italien. Han och hans fru reser ofta dit. Även Irland lockar. För 500 000 kronor ska Dag Larsson säkerligen kunna ta sig till båda länderna.

Fredag 23 januari 2009

Helen Holm avslutade arbetsveckan med ett besök i TV4-studion, där hon skrapade fram 200 000 kronor på Tv-Triss.

För vinsten vill hon resa. En dröm vore att ta med döttrarna till Thailand eller London. Hon skulle även vilja resa runt ett par veckor i USA

Helen Holm är 34 år och bor i Anderslöv utanför Trelleborg. Hon jobbar som kontorist på en fönsterfabrik.

På fritiden dansar hon linedance och umgås med familj och vänner. Hon älskar att resa. Till favoriterna hör Thailand och Paris.

Torsdag 22 januari 2008

Johanna Sälg ställde sig i tv-studion för att testa lyckan på Tv-Triss på torsdagsförmiddagen. Vinsten blev 50 000 kronor.

Johanna Sälg är 42 år och bor i Kumla. Hon jobbar som kundrådgivare på Fonus.

På fritiden umgås hon med familjen. Hennes intressen är handarbete, till exempel broderi, och heminredning. Då hon vill bryta stillasittandet åker skidorna på – om underlaget tillåter. På sommaren gillar hon att vara på västkusten. Make up och mode hör också till favoriterna.

För dagens vinst vill hon tapetsera om och köpa lite nya möbler till hemmet. Eventuellt blir det en teaterresa.

Hade vinsten blivit ännu högre hade drömmen varit ett hus eller en lägenhet på västkusten.

Onsdag 21 januari 2009

För ett par timmar sedan skrapade Britt-Marie Danielsson Tv-Triss. Vinsten blev 50 000 kronor.

Britt-Marie Danielsson hade många drömmar innan det var dags att skrapa i tv. För det första vill hon unna sig lite extra roligt i livet. Hon vill bland annat resa någonstans till varmare breddgrader och köpa något nytt till hemmet. Eventuellt går en slant till välgörenhet och hennes dotter kanske också får en bit av kakan.

Britt-Marie Danielsson är 62 år och bor i Skutskär. Tidigare jobbade hon som kassörska i en livsmedelsbutik. Hennes intressen är blommor, heminredning och djur, främst hundar och katter. Hon bryr sig även om sina medmänniskor och är ideellt engagerad i en reumatikerförening.

Tisdag 20 januari 2008

På tisdagsmorgonen besökte Kristina Magnusson Wik TV4-studion för att skrapa Tv-Triss. Hennes vinst blev 100 000 kronor.

Kristina Magnusson Wik bor i Järfälla utanför Stockholm. Hon är 58 år och tidigare har hon jobbat som receptionist. Nu satsar hon på att måla tavlor.

Hennes intressen ligger i den andliga världen och hon gillar astrologi. Hon är även intresserad av religion.

Dagens vinst delar hon med sin bror. För sin del skulle Kristina Magnusson Wik vilja köpa ett hus i skogen i Dalarna. Hon är född i Leksand och vill gärna tillbaka dit. Med dagens vinst är hon en liten bit på väg.

Måndag 19 januari 2009

Riitta Lönnblad inledde veckan med ett besök i TV4-studion. På Tv-Triss skrapade hon fram 100 000 kronor.

Riitta Lönnblad är 49 år och bor i Upplands Väsby. Hon jobbar som jurist.

Den 28 januari fyller hon 50 och med hjälp av dagens vinst blir det en långresa till Thailand. Hon vill även försöka ordna en 50-årsfest och bjuda in vännerna.

Då Riitta Lönnblad inte är på jobbet gillar hon att fiska med flugspö. Hon är med i en fiskarklubb. Hon löser även en hel del böcker. Självbiografier är favoritkategorin.