Aftonbladet

Dagens namn: Stella, Estelle

Bingo med schlageryra

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-05-20

Schlagerbingo hela veckan

Schlagerfebern är tillbaka på svenskaspel.se. Under hela veckan kan du spela Schlagerbingo.

Och torsdag till söndag kan du samtidigt lyssna på schlagerfavoriter.

På torsdag är det dags för Charlotte Perrelli att slåss om de åtråvärda platserna till lördagens stora final. Men redan nu kan du spela Schlagerbingo på svenskaspel.se.

Schlagerbingon är öppen mellan 16 och 24 under hela veckan. Det är ett klassiskt bingospel och jackpotten på minst 1 000 kronor går ut om någon får Bingo inom 13 nummer.

Radiosändning

Redan på torsdag är den populära Schlagerradion tillbaka. I studion är Marcus Trautmann åter på plats. Många känner säkert igen honom från förra omgången av Schlagerbingo, då han stod för radiosnacket under ett par kvällar. Han har bland annat jobbat på Radio Stockholm och Svenska Favoriter.

– Vi sänder mellan 18 och 20, torsdag till söndag, berättar Nicole Melleroth, projektledare för Bingo på svenskaspel.se.

– Sist blev det en riktig succé bland spelarna som önskade låtar genom hela sändningen.

Radiosändningen är svenskaspel.se:s egen.

Önskelåtar

Tillsammans med programledaren sitter en chattvärd som bland annat kommer att skicka ut frågor om önskelåtar. Det går att önska direkt via chatten, precis som sist.

Hur stor är chansen att just min låt spelas?

– Det beror helt på hur många som önskar låtar just då. Är det många får programvärden spela den som är mest önskad, förklarar Nicole Melleroth.

– Är efterfrågan stor får vi kanske lägga in speciella önskestunder.

Genom att klicka på en ikon med en radiolänk längst upp på sidan för spelet väljer spelarna själva om de vill lyssna på radioprogrammet eller inte. Vill du inte spela Bingo går det bra att bara lyssna på Schlagerradion.

Tävla i chatten

Varje dag är det frågetävling där chattvärdarna tävlar ut fina priser.

Frågorna handlar om det mesta, så den som är allmänbildad är definitivt med i matchen.

Du kan spela direkt från aftonbladet.se. Logga in i spelarfönstret längre ner på sidan. Är du inte kund hos svenskaspel.se blir du det lätt genom att klicka på "Bli kund" och följa de tre enkla stegen.

ANNONS