Aftonbladet

Dagens namn: Stella, Estelle

Ny dator till barnen

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-03-10

Här är alla Trissvinnare vecka 11

Under vecka elva har fem lyckliga personer skrapat tv-triss. Sammanlagt blev de en miljon kronor rikare. Vinsten går bland annat till renovering och inköp av nya möbler.

Fredag 14 mars 2008

På fredagsmorgonen skrapade Manda Glavas från Skillingaryd fram 50 000 kronor. Hennes make Anto var med till studion.

Manda Glavas är 38 år och är metallarbetare. När hon inte arbetar tycker hon om att vara hemma och umgås med barnen. Hon är även gärna ute och promenerar.

För dagens vinst ska barnen få en ny dator, och så ska hemmet få sig lite nya möbler. Kanske blir det också någon resa för hela famljen.

Torsdag 13 mars 2008

I morse skrapade Mathias Pettersson från Nora fram 50 000 kronor. Vinsten var väldigt välkommen eftersom Mathias sambo Anette studerar. Dessutom håller de på att renovera hemma. Kanske kan de också bli någon resa för familjen.

Anette var med till tv-studion som sällskap.

Mathias är 34 år och jobbar som provningstekniker med sprängämnen. När han inte arbetar tycker han om att spela musik och umgås med familjen, barnen är sex respektiv nio år gamla.

Onsdag 12 mars 2008

På onsdagsmorgonen lämnade Igor Savic och kollegan Anders tv-studion. 300 000 kronor rikare. Eller rättare sagt 150 000 kronor var.

De båda kollegorna har gjort en tradition av att skrapa Trisslotter tillsammans och delar därför på vinsten.

Till vardags jobbar de som konsultmäklare i Stockholm. När de inte arbetar blir det umgänge med vänner och styrketräning.

Igor bor för tillfället i andra hand och dagens vinst är tänkt att gå till en lägenhet. Dessutom vill han resa till någon varm plats.

Tisdag 11 mars 2008

Blanche Karlsson är 91 år och tog i morse med sig dottern Ann-Marie till tv-studion. Blanche bor i Västerhaninge och har varit hemmafru hela sitt liv. Hon har även arbetat inom familjens sågfirma.

Nu ägnar hon sina dagar åt olika former av handarbete. Bland annat tycker hon om att både sy och sticka.

Blanche har länge drömt om att vinna högsta vinsten på Triss, fem miljoner kronor. I dag blev det inte riktigt så mycket, men ändå an gedigen summa på 500 000. Hade drömmen blivit sann hade hennes fyra barn fått en miljon var och en miljon hade hon behållit själv.

Blacne ska i alla fall köpa sig en ny tv och unna sig lite gott och njutbart i livet.

Måndag 10 mars 2008

I morse skrapade Charlotte Rönnerfjäll från Nynäshamn fram 100 00 kronor. Trisslotten är egentligen hennes pappas och han vill renovera hemmet. Charlotte skulle vilja ta med familjen på en resa.

Charlotte, 39, arbetar som personalledare på Samhall i Tumba. När hon inte är på jobbet är hennes största intresse just nu barnbarnet Oliver. Självklart också de egna barnen.

Hon tränar även på Friskis och Svettis och tidigare ägnade hon sig en hel del åt hästar.

ANNONS