Aftonbladet

Dagens namn: Stella, Estelle

Har du helgtur?

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-09-26

Minst 10 000 i garanterad jackpott

Testa turen i helgen. Helgturen på svenskaspel.se har alltid en garanterad jackpott på 10 000 kronor.

Nu börjar det bli hög tid att boka resor till höstlovet. Vad kan då vara bättre än en extra resepeng? Testa Helgturen på svenskspel.se.och aftonbladet.se/bingo.

Helgturen startade i morse och pågår hela helgen, fram till och med måndag klockan 03.00. Jackpotten startar alltid på 10 000 kronor, så spelar du Helgturen har du chans att ta hem en riktig högvinst.

Helgturen är ett variantbingo med fem vinstchanser i varje spel. Här gäller det att få Bingo först inom varje deldragning. I den femte och sista deldragningen står jackpotten på spel. För att ta hem jackpotten, minst 10 000 kronor, krävs en full bricka inom 54 dragna nummer.

Vinstpotten är beroende av hur många spelare och brickor som deltar. Tio procent av insatsen för brickorna går direkt till att bygga upp jackpotten. En bricka kostar 30 kronor och du väljer själv hur många du vill delta med.

Spela här

Du kan spela direkt på aftonbladet.se/bingo genom att logga in som vanligt i Bingohallen längre ner på sidan.

Är du inte kund på svenskaspel.se ska du först skapa ett Spelkonto. Det gör du i tre steg. Börja med att klicka på "Bli kund" och följ sedan de enkla instruktionerna.

ANNONS