Aftonbladet

Dagens namn: Stella, Estelle

Vinn biljetter till AC/DC i Globen

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-12-23

Öppna dagens lucka i julkalendern

Biljetterna sålde slut på 11 minuter. Nu har du en unik chans att vinna biljetter till konserten med AC/DC den 22 februari. Genom att spela Bingo och skriva en slogan kan två biljetter bli dina. Varje dag har du har chans att vinna unika upplevelser värda 8 000 kronor.

Den 1 december startade aftonbladet.se/bingo en egen julkalender ihop med BingoLive på svenskaspel.se. Temat är Rock´n Roll

Hör du till världens stora skara fans av AC/DC? Då ska du inte missa detta unika tillfälle. Genom att spela Bingo och skriva en fyndig slogan har du chans att vinna två biljetter till den utsålda konserten med legendariska AC/DC. Konserten, som är på Globen den 22 februari, sålde slut på 11 minuter. Dessutom får du en middag för två personer på O´Learys och en natt i dubbelrum på Clarion Hotell i Stockholm.

Åtta års längtan

Under midsommarhelgen 2001 var senaste gången AC/DC spelade i Sverige, då på ett usålt Ullevi i Göteborg. Efter åtta års uppehåll kommer de nu tillbaka till Europa och Stockholm med turnén som går under namnet Black Ice World Tour. Den 20 oktober släpptes deras nya album Black Ice i Sverige.

Turnén drog igång den 28 oktober i USA, och den 20 och 22 februari spelar de i Globen.

Blir det du som får se legendarierna med bröderna Angus och Malcom Young i spetsen? Missa inte chansen. Tävla här!

Upplevelser varje dag

En ny lucka i julkalendern öppnas varje dag ända fram till den 23 december.

Förutom biljetter till AC/DC kommer julkalendern att innehålla biljetter till Metallica och resor till London där du får uppleva en fartfylld kväll på Dominon Theatre och musikalen We Will Rock You. Musikalen är mycket populär och innehåller 31 av Queens största låtar.

Öppna dagens
lucka