Aftonbladet

Dagens namn: Stella, Estelle

Vann en halv miljon kronor

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-10-29

”Vi ska fira bröllopsdagen i Vegas”

En 38-årig kvinna från Kircaldy i Skottland kammade hem över en halv miljon kronor då hon spelade Bingo tillsammans med sin mamma. Självklart har hon bestämt att mamman får vara med och dela på vinstpengarna, skriver The Courier.

I mitten på oktober begav sig mor och dotter iväg för att spela Bingo. Inte kunde de då tro att de skulle gå därifrån drygt en halv miljon rikare.

– Det är en underbar känsla och det har ännu inte sjunkit in, skriver The Courier. Först kunde jag inte tro att det var sant. Jag var i chock, men min mamma skrek och klappade händerna. Precis som alla andra i lokalen. Det var helt fantastiskt.

Kvinnan har nu bestämt att hon delar vinsten med sin 61-åriga mamma.

Vinsten sammanträffade nära inpå den 38-åriga kvinnas tjugonde bröllopsdag, så vinsten hade knappast kunnat komma lägligare.

– Min man och jag åker till Las Vegas för att fira vårt jubileum.

Det kan hända dig

Nu när vi har gått över till vintertid är det nog många som längtar efter något uppiggande. Och du behöver inte bo i Storbritannien för att ta hem en högvinst. Vad du än drömmer om kan en jackpott på Bingospelet Nian hjälpa dig på traven.

Jackpotten på Nian på BingoLive på svenskaspel.se startar passande på 9 999 kronor. Och den ökar hela tiden. Många gånger har den stigit långt över 100 000 kronor. Jackpotten blir din om du fyller nian och får Bingo inom 44 dragna nummer.

Nian är öppet för spel varje dag med start klockan 14.00. Precis som namnet säger kostar en Bingobricka nio kronor.

ANNONS