Aftonbladet

Dagens namn: Stella, Estelle

Spelade för första gången – vann 570 000 kronor

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-11-13

”Jag hade inget annat för mig”

Susan Williams spelade Bingo för första gången i sitt liv – och vann 570 000 kronor, skriver Herald Express i sin nätupplaga. Snacka om nybörjartur!

Onsdagen den 29 oktober följde Susan Williams, 53, med väninnan Sue Guppy för att spela några omgångar Bingo i Torquay i sydvästra Storbritannien. Sue Guppy är en van Bingospelare men Susann Williams har aldrig någonsin spelat Bingo.

– Det spöregnade den dagen och jag hade inget annat för mig. Jag har alltid velat prova Bingo så jag tänkte: Varför inte? säger hon till Herald Express.

Och tur var väl det. Under hennes första Bingoupplevelse kammade hon hem motsvarande cirka 570 000 kronor.

– Eftersom jag aldrig hade spelat tidigare fick jag hjälp av Sue. Hon räckte upp handen innan mig och sa att jag hade vunnit. Jag förstod inte hur mycket jag hade vunnit, utan tänkte att det var ett par tusen på sin höjd. När de berättade för mig hur stor vinsten var tänkte jag bara: Hoppsan, vad pratar de om?

Susan Williams har redan lovat en vän att de ska åka till London. Men hon har inga planer på att slänga bort vinsten på struntsaker.

– Om det har varit något jag har velat ha har jag alltid sparat ihop till det. Jag kommer i alla fall att köpa en ny mobiltelefon. Den jag har nu är inte helt pålitlig, säger hon till Herald Express.