”Palins son gick på tunga droger”

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-09-11

Nu skakas familjen av ännu en skandal

LOS ANGELES. Sarah Palin sparkade ut sin gravida dotter ur huset.

Den kvinnliga vicepresidentkandidaten anklagas också för att ha försökt dölja att hennes äldste son trillat dit på tunga droger.

Avslöjandet får Palins gyllene gloria att falna.

inte så helylle Granskningen av vicepresidentkandidaten Sarah Palins familj avslöjar nya skandaler på löpande band. Utöver tonårsgraviditeten, rattfyllan och drogerna anklagas Sarah själv för att ha försökt få sin före detta svåger sparkad. Yngste sonen Trig saknas på bilden.

– Barnen Track och Bristol är långt från de änglar som Sarah hävdat, säger en av familjens bekanta i deras hemstad Wasillia i Alaska.

Uppgifterna i National Enquirer visar att den politiska kampanj som Palin driver allt mer går ut över hennes barn.

– Jag har festat med Track i åratal. Jag har sett honom kröka, snorta kokain och röka marijuana. Men hans favoritdrog var det smärtstillandet preparatet OxyContin, säger en källa i tidningen.

2006 och 2007 ska Track ha suttit fast i ett beroende.

– Han var så fast att han brukade det på alla sätt han kunde – han rökte, snortade och till och med åt det ibland.

Systern festade hårt

Bristol, 17, ska ha varit lika partyglad.

– Hon höll på med marijuana och alkohol. Jag har sett henne röka gräs, bli full och hångla med många killar, säger en annan uppgiftslämnare i artikeln.

Men aldrig ska hennes mamma ha blivit så rasande som när tonårsdottern berättade att hon väntar barn.

– Sarah krävde att barnen skulle gifta sig, trots att båda tyckte att de var för unga för att bli föräldrar, säger en uppgiftslämnare.

Då inledde, uppger National Enquirer, Sarah Palin det stora hemlighetsmakeriet.

Bland annat förbjöds Bristol att besöka hemmet. I stället tvingades hon flytta in hos Sarahs syster Heather i en annan stad och sattes i en ny skola.

”Får skylla sig själv”

Palins konkurrent i valet, Barack Obama, känner uppenbarligen för sin rival och tycker att kandidaternas familjer borde skonas från strålkastarljuset.

Andra anser dock att Palin har sig själv att skylla.

– På republikanernas partikonvent stoltserade hon gladeligen med sin familj på scen och var mycket mån om att visa upp en helyllebild av samtliga medlemmar, säger en valanalytiker.

– Då får hon tåla granskningen.