Hoppa till innehållAftonbladet

Dagens namn: Jenny, Jennifer

God morgon! Det här hände medan du sov

Publicerad 2017-02-03

Börja dagen med att snabbt få koll på läget. Här är toppnyheterna från natten till fredag den 3 februari.

Man hittades död på sjö efter skoterfärd

Räddningstjänst och ambulans larmades till Kallsjön utanför Åre natten till torsdag. En man hade försvunnit – och spår efter en skoter ledde ut på en sjö. Efter ett par timmars sökinsats hittades mannen död på isen.
Läs hela artikeln

21-åring misstänks för kvinnoöverfall i t-banan

Den misstänkte 21-åringen ska ha överfallit fem kvinnor utomhus i Stockholm – men fått kontakt och sett ut offer i tunnelbanan. Han ska ha överfallit en kvinna brutalt, rivit sönder kläderna, slagit och sparkat henne och slitit av stora hårtussar.
Läs hela artikeln

Trumps hemliga toppspion pekas ut i tortyrhärva

Hon har jobbat med underrättelseverksamhet i 30 år – och pekas ut som ansvarig för tortyr av fångar i hemliga amerikanska fängelsen utomlands. Nu har Gina Haspel utsetts till CIA:s näst högsta chef.
Läs hela artikeln

Vårdpersonal jobbar övertid för 520 personer

520 årsarbetare – så många skulle Västra Götalands region behöva anställa för att sjukvårdspersonal med innestående övertid skulle kunna ta ut den visar en granskning gjord av Vårdförbundet.
Läs hela artikeln

Henning, 94, glömdes bort av hemtjänsten – dog

Henning Håkansson, 94 år, gick ut för att hämta ved men föll så illa att han blev liggandes på marken. Han glömdes bort av hemtjänsten i 17 timmar och dog.
Läs hela artikeln

Har Downs syndrom – och svart bälte i taekwondo

Nyligen skrev Ahmed från Tromsö historia – han blev nämligen förste norrman med Downs syndrom som tagit svart bälte i taekwondo.
– Jag vill bara fortsätta och jobba vidare, säger Ahmed till norska TV2.
Läs hela artikeln

Gör din röst hörd – gå med i vår opinionspanel

Vill du vara med och svara på Inizios undersökningar där vi tar reda på vad svenska folket tycker om olika frågor? Resultat presenteras bland annat i Aftonbladet. Det är frivilligt att svara, du är anonym och kan gå ur när du vill. Klicka här för att läsa mer och gå med!