Hoppa till innehållAftonbladet

Dagens namn: Harry, Harriet

God morgon! Det här hände medan du sov

Publicerad 2017-05-03

Börja dagen med att snabbt få koll på läget. Här är toppnyheterna från natten till onsdag den 3 maj.

Ung man hittades knivskuren utanför polishus

En man i 20-årsåldern hittades knivskuren i närheten av polishuset i Hässleholm under natten. En ambulans förde honom till sjukhus. Polisen har ingen gripen eller misstänkt för brottet.
Läs hela artikeln

Åkte på brandlarm – hittade vapen och nazistsaker

Räddningstjänst och polis ryckte ut på ett larm om brand i en lägenhet. Det visade sig vara en torrkokning – men där inne hittade de i stället mängder av vapen, droger och nazistattiraljer.
Läs hela artikeln

Trump: Det behövs en riktig ”shutdown” av staten

Efter hårda budgetförhandlingar nådde demokrater och republikaner i den amerikanska senaten en kompromiss. Men president Donald Trump tror att en ”shutdown” av statens funktioner i höst skulle lösa ”röran”.
Läs hela artikeln
Läs också: Saftiga notan för Trumps familjeskydd

Man död i arbetsplatsolycka – traktor välte

En man i 55-årsåldern dog i en arbetsplatsolycka i Danderyd på tisdagen. En traktor välte ned för en slänt under ett grävarbete och landade över honom.
Läs hela artikeln

Stor insats vid brand på pelletsfabrikens tak

En brand härjade på taket till SCA:s pelletsfabrik i Härnösand. Räddningstjänsten ryckte ut med flera enheter – och tillkallade ytterligare förstärkningar. Efter midnatt var faran avvärjd.
Läs hela artikeln

Dumpade dumpat skräp hos den som dumpade

Jonas Rambrink i Villanäs, Umeå, hittade mängder med skräp i skogen. Efter en närmare titt hittade han både namn och adress på dumparen – och bestämde sig för att lämna tillbaka skräpet.
Läs hela artikeln

Gör din röst hörd – gå med i vår opinionspanel

Vill du vara med och svara på Inizios undersökningar där vi tar reda på vad svenska folket tycker om olika frågor? Resultat presenteras bland annat i Aftonbladet. Det är frivilligt att svara, du är anonym och kan gå ur när du vill. Klicka här för att läsa mer och gå med!