2279438

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-12-08

Är det din jokerrad? Då är du 10 miljoner rikare

MÖTTE VINNAREN 13/11 Känner du igen Maria Curtsson, 25? Det var hon som tog emot den vinnande jokerraden.

GÖTEBORG. Här väntar årets julklapp.

10 miljoner kronor.

Ingen har hämtat ut jättevinsten – efter snart en månad.

Den 13 november lämnade någon in spelet ”Liten lördagsgodis” i Pressbyrån på centralstationen i Göteborg. Vid dragningen två dagar senare gick jokerraden som lyder 2279438 in.

Nu väntar tio miljoner kronor på sina rätta ägare.

– Det som är spännande är att det kan vara vem som helst som spelat och sedan åkt hem till Ystad eller Haparanda, säger Pierre Jonsson på Svenska spel.

”Kolla resväskan”

Vinnaren använde inget spelkort och kan därför inte spåras den vägen.

– Papperslappen i sig är alltså värd alla pengarna. Vi vill ju gärna att folk får sina pengar, så tvätta inte byxorna, kolla resväskan. Här gäller det tio julklappsmiljoner, säger Pierre Jonsson.

Försökte minnas

Känner du igen Maria Curtsson, 25, på bilden här bredvid? Då kan du vara rik. Hon stod i kassan på Pressbyrån den dagen.

Drygt en vecka efter dragningen fick hon veta att vinstkupongen lämnats in i hennes butik.

– När vi fick reda på det försökte jag minnas. Det var några stycken som köpte Lilla lördagsgodiset av mig den dagen, säger Maria Curtsson.

Den som kammar hem en miljonvinst ska ta kontakt med Svenska spels kundtjänst. Men än har alltså vinnaren inte avslöjat sig.

”Vill gärna veta”

– Man vill gärna veta vem det är som vunnit, om det är någon som brukar handla här eller en resande. Det är roligt att ha sålt vinsten själv, men samtidigt väldigt trist att ingen hittat personen. Det är nog någon som glömt att rätta, säger Maria Curtsson.

Vad hade du gjort om du vunnit tio miljoner kronor?

– Oj. Jag hade köpt en lägenhet. Och sen hade jag åkt ut och rest.

Vem har vunnit 10
miljoner?