Aftonbladet

Dagens namn: Stella, Estelle

Missa inte helgens webb-sändningar på BingoLive

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-11-14

Se vad Markus och Elaine har att bjuda på

I helgen kan du självklart se både radio- och tv-sändningar i BingoLive på svenskaspel.se. Sällskap får du av bland annat Elaine Mooe och Markus Trautmann. Vad har de för överraskningar att bjuda på i helgen?

Förra helgen fick Markus Trautmann besök av trubadurerna Peter Melin och Rikard Broberg. De gjorde succé när de framförde några av tittarnas önskelåtar live.

Sedan den 1 september sänder BingoLive egna tv-sändningar. Sedan i februari har de även sänt radio.

Radiosändningarna hör du fredagar mellan 19 och 21. Fredagen den 12 december är det Elaine Mooe som tillsammans med chattvärden Claes håller i spakarna.

På självaste lucia, den 13 december,får du sällskap av Markus Trautmann som då äntrar tv-studion. Nu är det Malou som håller ställningarna som chattvärd.

Livespelning

Förra helgen hade Markus Trautmann storfrämmande i tv-studion. Trubadurerna Peter Melin och Rikard Broberg gjorde succé när de framförde några av tittarnas önskelåtar live. Vad kan Markus Trautmann tänkas hitta på i denna sändning?

Både i radio- och tv-sändningarna kan du önska dina favoritlåtar direkt i chatten eller genom att ringa in till studion.

Tidigare i veckan vann Bingospelet Nian den sista spelomröstningen så det är där du ska befinna dig om du vill se och höra webb-sändningarna.

Tävlingar

Både radio- och tv-sändningarna är fullspäckade med tävlingar och överraskningar. Du kan vara med och tävla både i chatten och genom att ringa in. De flesta tävlingar hålls i form av frågesporter. Du vet väl att du kan var med och bestämm vad som ska tävlas ut och vilket tema frågorna ska ha? De flest omröstningar sker på startsidan på BingoLive. Så håll utkik hela helgen för din chans att vara med och bestämma.

Så ladda datorn och klicka in dig på Bingospelet Nian fredag och lördag 19–21.