Aftonbladet

Dagens namn: Stella, Estelle

Billiga brickor eller hög jackpott

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-11-26

Du bestämmer!

Nu har det blivit dags för den andra spelomröstningen på BingoLive. Nu är det Nian och Krysset som slåss om din röst. Ta chansen och påverka din spelupplevelse.

Från och med i måndags är det spelarna som bestämmer innehållet på BingoLive. Genom att delta i omröstningar kan just du vara med och bestämma vad som ska hända på Bingosajten.

Just nu pågår omröstningen om vilket spel som ska starta torsdagen den 27 november. Kampen står mellan Nian och Krysset.

Nian är ett mönsterbingo där det gäller att fylla mönstret av en nia. Lyckas du pricka in rätt rutor inom 25 dragna nummer – ja då blir jackpotten din. Jackpotten startar alltid på 9 999 kronor. Vilka rutor du ska hålla tummarna för ser du enkelt då de är markerade med en mörkare färgnyans. En bricka på Nian kostar, precis som namnet på spelet, nio kronor.

Även Krysset är ett mönsterbingo. Här startar jackpotten alltid på 25 000 kronor. För att ta hem den ska du fylla ditt kryss (X) inom 44 dragna nummer. Även här är det kryss du ska pricka in markerat med en mörkare färgnyans. En bricka på Krysset kostar 18 kronor.

Så vad väljer du?

Krysset - minst 25 000 i jackpott och stor Bingovinst!

Nian - minst 9 999 i jackpott och billiga brickor!

Omröstningen pågår till och med torsdagen den 27 november 10.00.

Då Tio Laxar och Glitterbingo fajtades stod Glitterbingo som segrare. Hela 77 procent röstade på Glitterbingo. I kväll är sista chansen för denna gång att kamma hem en fin jackpott på Glitterbingo. Och chansen är stor. Jackpotten startar nämligen på hela 100 000 kronor. Spelet öppnar klockan 18.00.

Rösta
här!
Testa Bingo på
aftonbladet.se