Aftonbladet

Dagens namn: Stella, Estelle

Peter säljer sitt "tortyrredskap" på Blocket: "Se det som ett vandringspris"

Publicerad 2015-07-21

Skrev rolig annons för att bli av med promenadbandet

Peter Sundström från Stockholm tröttnade på sitt promenadband. Nu har han lagt ut det på Blocket med en roligt skriven annons.

– Jag är ute och springer och går en hel del istället. Det där är ju mer som ett tortyrredskap, säger han till Aftonbladet.

Peter Sundström. Foto: Privat.

Sugen på att ta över "vandringspriset" från Peter Sundström i Stockholm? Han har nyligen lagt ut ett promenadband på Blocket ackompanjerat av en roligt skriven annons som många redan skrattar åt.

"Äh, det funkade inte med promenadband heller. Blev även det ståendes orört medan jag åt en extra påse ostbågar och funderade på varför jag aldrig går ner i vikt", skriver han i annonsen.

– Jag tänkte först slänga det, säger Peter till Aftonbladet.

"Käkat massa tapas"

Istället blev det en annons på Blocket. Och han tror att någon redan hört av sig om ett köp – han har dock haft telefonen avstängd under tisdagsmorgonen.

Peter har testat flera olika maskiner och sätt för att träna och hålla vikten.

– Ja, det har man väl gjort genom åren. Sen har jag haft semester nu också och käkat massa tapas.

Har du något nytt på gång nu då?

– Jag springer en hel del så jag försöker göra det i stället och även gå ut. Det där promenadbandet är ju mer ett tortyrredskap.
Läs hela annonsen här:
"Äh, det funkade inte med promenadband heller. Blev även det ståendes orört medan jag åt en extra påse ostbågar och funderade på varför jag aldrig går ner i vikt.
Promenadbandet är i nästan orört skick med skyddsplatsen kvar på sina ställen. Funkar utmärkt men är sjukt tråkigt. Roligare att promenera ute istället. Köpa en labrador är nog egentligen en bättre idé än det här promenadbandet.
Lätt att vika ihop och stoppa in i en garderob så slipper du se skrället och få dåligt samvete.
Ingen idé att du köper ett nytt. Du kommer inte heller använda det särskilt länge. Gissar att du säljer det vidare inom 3 mån på Blocket precis som jag. Se det som ett vandringspris.
Barnen hade i alla fall kul med det en stund!"

Följ ämnen i artikeln