Aftonbladet

Dagens namn: Stella, Estelle

Tävla om biljetter till Metallica

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-12-01

Öppna BingoLives julkalender

Nu startar julkalendern på aftonbladet.se/bingo. Genom att spela Bingo och skriva en slogan kan du vinna en tidig julklapp. Du har chans att vinna unika upplevelser värda 8 000 kronor.

Ta chansen nu! Nya vinnare varje dag.

Den 1 december startade aftonbladet.se/bingo en egen julkalender ihop med BingoLive på svenskaspel.se. Temat är Rock´n Roll. I dag är det biljetter till utsålda Metallicas World Magnetic Tour 2009 i Globen som står på spel.

Vinnarna får två biljetter till Metallicas konsert i Globen söndagen den 8 mars, middag på O´Learys och en natt i dubbelrum på Clarion Hotell i Stockholm.

Metallicas förra studioalbum ”St Anger” sålde sex miljoner exemplar världen över. Den 12 september släpptes den efterlängtade uppföljaren Death Magnetic.

Blir det du som får se James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett och Robert Trujillo på Globens scen den 8 mars? Tävla här !

Upplevelser varje dag

En ny lucka i julkalendern öppnas varje dag ända fram till den 23 december.

Förutom biljetter till Metallica kommer julkalendern att innehålla biljetter till AC/DC och resor till London där du får uppleva en fartfylld kväll på Dominon Theatre och musikalen We Will Rock You. Musikalen är mycket populär och innehåller 31 av Queens största låtar.

Öppna dagens
lucka