Aftonbladet

Dagens namn: Stella, Estelle

Person nedknuffad från klippa

Uppdaterad 2019-06-30 | Publicerad 2019-06-29

En person i Huddinge har förts till sjukhus efter ha blivit misshandlad.

Enligt initiala uppgifter till polisen ska personen ha blivit nedknuffad från en tre meter hög klippa.

Polisen har inlett en förundersökning gällande grov misshandel av en person i 25-årsåldern.

Enligt uppgifter till polisen ska personen ha blivit misshandlad på en klippa och därefter fallit ner och landat på klippavsatser. Efter personen landat ska misshandeln ha fortsatt.

– Det vi vet är att en person har blivit misshandlad av tre gärningsmän. Det är oklart om personen ramlat från klippavsatsen på grund av misshandeln eller om de knuffat ner personen, säger Ola Österling, Stockholmpolisens presstalesperson.

Larmet inkom vid 15.30-tiden.

– Personen var medvetslös och har främst fått skador mot huvud och ansiktet. På sjukhuset ska de undersöka om det finns några skador efter fallet. Men skadeläget är inte livshotande, säger Ola Österling.

Man har inlett den tekniska undersökningen och man har tagit hjälp av en special sökhund för att kunna säkra eventuella spår.

– Vi har några spår som pekar åt ett håll men mer än så kan jag inte säga. Det är ingen person som har blivit frihetsberövad, säger han.

En av de som bor i närheten hade tidigare varit ute och sprungit i området. Han säger att misshandeln inte kommer påverka honom.

– Det är äldre par, barnfamiljer och folk med olika bakgrund som bor här. Det är ett jättebra område och det är det i morgon också. Jag löper förbi platsen på min runda och kommer springa förbi imorgon också, säger han.

Följ ämnen i artikeln