Aftonbladet

Dagens namn: Stella, Estelle

”Det var första gången”

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-07-08

Eva vann 18 044 kronor på Grillbingo

Nu är semestern i gång för fullt. Tyvärr visar sig inte Sverige från sin bästa sida och många drömmer sig säkert bort till andra, soligare delar av världen. Varför inte passa på att utöka semesterkassan med en jackpott på Grillbingo?

På måndagseftermiddagen den 7 juli var Bingoportalen full av förväntansfulla spelare. Regnet öste ner i stora delar av landet och många spelare hade precis börjat semestern. En omgång Grillbingo fungerar alldeles utmärkt med regnet smattrandes utanför fönstret.

Grillbingo har en garanterad jackpott på 2 300 kronor, och den faller ut om någon får full bricka inom 55 dragna nummer.

Vid tvåtiden den 7 juli var jackpotten uppe i 16 460 kronor. Många hoppades att turen skulle vara på deras sida.

Bingospelaren Anne var den som var mest nyfiken och skrev på chatten:

– Vad skulle ni göra med jackpotten om ni vann?

Svaren var spridda. Monika skulle gå till tandläkaren, Jenny skulle åka till värmen med barnen och för Kerstin skulle det bli fickpengar till semestern. Mest uppmärksamhet fick Lena då hon berättar:

– Jag skulle fria till gubben.

Många av Bingospelarna hejade på Lena. ”Fria låter bra” och ”Då hoppas jag att du vinner Lena” blev några av kommentarerna på chatten.

Kände på sig jackpott

Klockan 14.13 skriver spelaren Camilla att ”Nu går den”

Mycket riktigt. En boll senare, på den 55:e och sista chansen, tar Bingospelaren Eva hem hela potten. Jackpotten hade stigit ytterligare och nummer 36 gav Eva hela 18 044 kronor.

Gratulationerna haglade på chatten. ”Oj oj! Stort grattis”, Snyggt jobbat”, ”Bamsekram till dig Eva” och ”Grattis Eva. Det var väl inte första gången”.

Eva är ett vanligt namn på Bingochatten och hon replikerar direkt:

– Det var första gången för mig. Jag tror jag svimmar!

”Köp något snygga och ha en bra sommar” avslutar Monica gratulationerna i chatten.

Och nog kommer Eva få en extra guldkant på sin sommar!