Avvänjningen – "rena skämtet"

Uppdaterad 2011-03-09 | Publicerad 2010-02-11

Tiger sviker Elin – ännu en gång

höll sig undan Enligt uppgifter tog inte Tiger Woods behandlingen för sexmissbruk på allvar. Behandlingen var ett krav från hustrun Elins sida men stjärnan ska ha struntat i flera möten och vägrat erkänna sina problem. ”Om hon stannar hos Tiger lär hennes hjärta krossas igen”, säger uppgiftslämnaren.

LOS ANGELES. Tiger Woods behandling för sexmissbruk var ett krav från Elin för att rädda äktenskapet.

Nu anklagas golfstjärnan för att ha svikit sin hustru igen.

Enligt amerikansk press i natt ska han ha struntat i möten – och vägrat erkänna att han har problem.

– Hans så kallade avvänjning är ett skämt, säger en källa inifrån kliniken.

Nya uppgifter om TIger.

Golfmiljardären och tvåbarnspappan uppträdde enligt en källa så arrogant under gruppterapin på Gentle Path-klinken att en kvinnlig patient bröt ihop i tårar.

– Vilken fejkare. Han kom till kliniken som sexmissbrukare och han checkade ut som en sådan, säger källan till National Enquirer.

Vill rädda sponsorer

Tigers Woods behandling ses av uppgiftslämnaren som ”ett patetiskt försök” att reparera den befläckade fasaden och rädda det sponsorimperium som varje år ger stjärnan över 700 miljoner kronor.

– Kliniken tog fram ett specialprogram åt Tiger. Han gjorde vad han ville därinne. Han skippade gruppterapimöten och deltog inte i mycket av behandlingen.

Tiger Woods, 34, har kopplats till 19 älskarinnor.

Men under hans sex veckor på kliniken i Hattiesburg i Mississippi erkände han enligt tidningen bara tre snedsteg.

”Jag är inte som de”

Som en del i avvänjningen skulle han gå på veckomöten om ett tolvstegs-program, likt det Anonyma alkoholister (AA) använder sig av.

Men golfstjärnan höll sig för sig själv på mötena och vägrade att prata inför andra.

– Jag har fått höra att han bara satt där med armarna i kors och kepsen nerdragen. Det var som om han såg ner på andra när de pratade om sina problem, säger källan till National Enquirer.

När det blev Tiger Woods tur svarade han:

– Jag har ingenting att säga.

När ämnen som porrbutiker och nätporr diskuterades ska Tiger Woods ha blivit irriterad.

– Han sa, ”Jag går inte till porrbutiker och jag kollar inte på porr på nätet. Jag är inte sån. Jag kan inte relatera till de här människorna och det de säger”.

Sen fortsatte han, ”Jag är inte sexmissbrukare. Jag är inte som de”.

För medpatienterna sved det.

– Han sa det på ett nedsättande sätt. En av de kvinnliga patienterna började gråta. Hon kände det som om han förlöjligade henne.

Källan uppger för National Enquirer att Tiger inte verkar ha tagit behandlingen på allvar och att han inte var där för att bli bättre.

För barnens skull

Nu varnar uppgiftslämnaren golfstjärnans hustru för följderna:

– Elin har gått med på att försöka rädda äktenskapet av hänsyn till barnen. Men om hon stannar hos Tiger lär hennes hjärta krossas igen.