Aftonbladet satsar på din privatekonomi

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-01-19

Annika Creutzer ny chefredaktör på P24

Privatekonomiska experten Annika Creutzer blir chefredaktör för Pengar24 som ska hjälpa dig som aftonbladetläsare med din privatekonomi.

– P24 ska satsa ordentligt på privatekonomi. Vi ska granska banker, försäkringsbolag och myndigheter och ge råd och tips men också slå ner på det som är fel. Det arbetet ska jag leda, säger Annika Creutzer till Aftonbladet.

Annika Creutzer.

Annika Creutzer är välkänd som privatekonomisk expert i radio och TV och lämnade i mitten av januari jobbet som chefredaktör för Privata Affärer, Placeringsguiden och privataaffarer.se.

Nu blir hon chefredaktör för E24:s satsning på privatekonomi Pengar24.

"Jag hoppas att de ska köra med mig ordentligt"

– Det ska bli jättekul. Jag tror på webben som det snabba mediet för privatekonomi. Det är det naturliga stället man går till om man undrar någonting.

Jag har en förflutet inom Aftonbladet och vet vilken fantastisk respons man får om man skriver om det som rör folk i deras vardag. Jag hoppas att så många som möjligt kommer att ta del av våra artiklar och göra något bra med sina pengar, säger hon.

Annika Creutzer kommer utöver att synas på P24 även regelbundet dela med sig av sin expertis i Aftonbladet och aftonbladet.se.

Vad hoppas du på för respons från dina läsare?

– Jag hoppas att de ska köra med mig ordentligt. Det är viktigt att man för en dialog med läsarna så att man alltid blir bättre. Är jag otydlig så ska ni inte dra er för att skriva och be mig förtydliga mina artiklar.

Kommer du att blogga?

– Det är inte klart än men en sak är klar och det är att om det händer något stort räknar jag med att kunna chatta direkt med läsarna.

ANNONS