Aftonbladet

Dagens namn: Stella, Estelle

Dags för dans!

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-10-24

Ta en Svängom på BingoLive

Fredagen den 24 oktober är det premiär för Svängom, ett helt nytt spel på BingoLive-arenan. Ett Bingospel med fart och fläkt. I helgen är det dessutom dansbandstema i webb-sändningarna.

I dag klockan 17.00 slår portarna upp för det splitternya Bingospelet Svängom. Det är ett variantbingo med en jackpott som startar på 4 444 kronor. Variantbingo består av fem deldragningar, vilket innebär att det finns fem vinstchanser. I den sista deldragningen står jackpotten på spel. Fyller du en bricka inom 55 dragna nummer blir jackpotten din!

Spelet är öppet varje dag 17.00–22.00. En bricka kostar 25 kronor.

Chattävlingar och webb-sändningar

I helgens tv- och radiosändningar är det som alltid tävlingar i chatten. Svarar du snabbt och korrekt på frågorna har du chans att vinna blomsterpresentkort värda 150 kronor styck.

Förutom tävlingarna i chatten kan du även delta i telefontävlingar. Där har du chans att vinna blomstercheckar värda 300 kronor.

Webb-sändningarna kan du se och höra fredag och lördag mellan 19.00 och 21.00. Även här kommer det att vara dansbandstema. Passa på att önska en låt med ditt bästa dansband. Dessutom får du veta vilken låt som är programledarnas favorit.

Dags att plocka fram dansskorna och ta en svängom mellan Bingodragningarna! Knappa in svenskaspel.se på datorn och gå in på Bingospelet Svängom.