CHATTA: Efter avokadoscannern, vilken pryl behöver du?

Publicerad 18.29

Nu finns en scanner för att kolla om avokadon är mogen och klar att äta – utan att du behöver klämma på den.

Så nu är alla vardagsproblem slutligen lösta. Eller?

Vilka vardagsproblem har du? Och vilken är din bästa lösning på ett dilemma som vi andra går och gnäller över?

Dela med dig av dina problem – och lösningar.

  • 21 min

    En helautomatisk vitlöksskalare. Älskar vitlök men hatar att skala. De där gummituberna man kan rulla klyftorna i är okej när de funkar, men vissa klyftor så sitter skalet så in i... Och att pressa utan att skala - nej tack, vill inte ha skalbitar med i maten.

    Mangan
  • 19.31

    Lägg den omogna avokadon i micron på 300 grader i några minuter, sedan går den att äta. Om nu detta är ett problem🤔

    Anna
  • 19.02

    Finns det någon supertät metod för att reda ut kvalitén på en vattenmelon? Tycker inte riktigt att det funkar med att knacka eller titta efter gulnad eller jämföra kontrasten på linjerna på skalet.

    Melonälskaren
  • 18.59

    Låt naturen sköta mognaden, hur svårt kan det vara??????

    Nolan60
  • 18.58

    Jag tänker på filmen ”potatishandlaren”.

    Ingvar Hirdvall kommenterar där att det är maskiner till allt och att han förra veckan sett reklam för en tandborstningsmaskin…..

    Ja nånstans har det ju gått till överdrift med all teknik. Själv funderar jag på hur man klara sig utan en sån där maskin som fixa till vällingen till ungarna…… helt oförståeligt

    Peter Krööse
Det finns inga genvägar till den perfekta avokadon, eller?

Följ ämnen i artikeln