Aftonbladet

Dagens namn: Stella, Estelle

Femman eller Frimärket

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-12-01

Du bestämmer

Nu är den fjärde spelomröstningen i full gång på BingoLive. Kampen står mellan Femman och Frimärket och det är du som bestämmer vilket av spelen som ska vinna.

Sedan den 24 november är det Bingospelarna som bestämmer innehållet på BingoLive. Genom omröstningar kan just du vara med och påverka vilket spel som ska öppna upp, vilka vinster som ska tävlas ut i chatten och vilket tema chattfrågorna ska ha. Fram till den 14 december kan du göra din röst hörd.

Just nu pågår en kamp mellan Bingospelen Femman och Frimärket. Det spel som vinner kommer att vara öppet från och med tisdag den 2 december till fredag den 5 december.

Femman är en klassisk Bingo. Den som först fyller två rader på Bingobrickan tar hem potten. För att ta hem jackpotten, som alltid startar på 555 kronor, ska två rader fyllas inom 29 dragna nummer.

En bricka på femman kostar passande 5 kronor.

Även frimärket är en klassisk Bingo och här har alla brickor en friruta, vilket innebär att en ruta (ett nummer) på varje bricka redan är ifylld.

Jackpotten startar alltid på 5 000 kronor. För att ta hem potten ska du få Bingo inom nio dragna nummer. En bricka kostar 14 kronor.

Omröstningen pågår till och med torsdag den 2 december 09.00.

Fram till 16.20 kan du även rösta på vilket tema kvällens chattfrågor ska ha: Nordiska sagoväsen eller moderna myter. Du kan delta i båda omröstningarna genom att klicka här.

Tidigare vinnare i spelomröstningarna har varit Glitterbingo, Krysset och Bingo Surprize. Blir det Femman eller Frimärket som öppnar upp i morgon?

Rösta
här!
Testa Bingo på
aftonbladet.se

ANNONS